logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp De President in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp De President Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp De President

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De President. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp De President.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De President. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hoofddorp De President

In Hoofddorp De President wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp De President

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp De President (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp De President

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp De President vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp De President Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp De President Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp De President Haarlemmermeer zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp De President Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp De President Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp De President Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp De President Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp De President Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp De President alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp De President.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoofddorp De President Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp De President Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp De President Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Hoofddorp De President

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp De President vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp De President

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp De President. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp De President

Hoofddorp De President bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.