Huizenmarkt Hoofddorp De President in Hoofddorp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp De President

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp De President

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De President. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp De President.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De President. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hoofddorp De President

In Hoofddorp De President wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp De President

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp De President (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp De President
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp De President

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp De President vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp De President waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp De President

Wil je een huis kopen in Hoofddorp De President? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp De President . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp De President alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp De President.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoofddorp De President.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp De President. Zoek je huurwoning in Hoofddorp De President? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp De President

Starterswoningen in Hoofddorp De President zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp De President zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp De President zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp De President? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Hoofddorp De President

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp De President vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp De President

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp De President. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp De President

Hoofddorp De President bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.