logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Graan voor Visch Zuid in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer

Hoofddorp Graan voor Visch Zuid is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 258.434 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 258.434
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Graan voor Visch Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid. Een portiekflat in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid komt het meest (76%) voor. Daarna komt een galerijflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

In Hoofddorp Graan voor Visch Zuid wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Graan voor Visch Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Graan voor Visch Zuid vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid is 5.866 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.832 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Graan voor Visch Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Graan voor Visch Zuid. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Graan voor Visch Zuid

Hoofddorp Graan voor Visch Zuid bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.