Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Overbos Noord in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer

Hoofddorp Overbos Noord is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Overbos Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 427.845 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 427.845
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Overbos Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Overbos Noord is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Overbos Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Overbos Noord.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Overbos Noord

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Overbos Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Overbos Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Overbos Noord. Een eengezinswoning in Hoofddorp Overbos Noord komt het meest (81%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Overbos Noord

In Hoofddorp Overbos Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Overbos Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Overbos Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Overbos Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Overbos Noord vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Overbos Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Overbos Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Overbos Noord Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Overbos Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Overbos Noord is 3.715 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.133 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Overbos Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Overbos Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Overbos Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Overbos Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Overbos Noord

Hoofddorp Overbos Noord bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.