Zelf je woning verkopen.

Zet gratis zelf jouw woning te koop op Huispedia en bespaar een hoop kosten.

1

Koppel jouw woning.

Maak een gratis account aan en koppel vervolgens je woning. Zo krijg je volledig toegang tot het woningprofiel en kan je alles zelf beheren.

2

Check woninggegevens.

Wij halen voor jou zoveel mogelijk gegevens uit verschillende bronnen, zoals het Kadaster. Vul vervolgens zelf de rest aan.

3

Foto’s & video.

De woningpresentatie is het állerbelangrijkste voor zoekers. Maak zelf prachtige foto’s en maak je woningprofiel aantrekkelijk.

4

Status & vraagprijs.

Zet jouw woning open voor een bod, op termijn beschikbaar of te koop. Bepaal vervolgens met onze woningwaarde optimalisatie tool de prijs.

5

Promotie.

Bereik jouw doelgroep niet alleen op Huispedia. Deel zelf jouw woning op social media, zoals Facebook en Twitter. Vergroot daarmee nog verder jouw bereik.

6

Bezichtiging.

Je woning staat te koop. Plan een Open Huis en doe zelf de bezichtiging. Jij kent ten slotte jouw woning het allerbeste.

7

Biedingen.

Ontvang alle biedingen in jouw persoonlijke biedingscentrum. Zo heb je één overzicht en kan je makkelijk vergelijken. Accepteer het beste bod voor jou.

8

Verkocht.

Gefeliciteerd! Voordat je het weet is je woning verkocht. Langs bij de notaris die de kopende partij regelt, tekenen en klaar. Sleuteloverdragen en op naar de nieuwe woning.

Deze mensen gingen je voor.

Waar voor je geld

Huispedia bevat meer relevante informatie dan Funda en helpt bij het nemen van een verantwoorde beslissing. Vooral de waardebepaling, nu en in de toekomst, door Huispedia geeft een goed beeld mbt de vraagprijs.

Rob Hulst 30 november 2020
handige site om zelf je huis te koop te zetten.

Heel handige site om zelf je huis te koop te zetten, je kunt er veel info en fotos/films kwijt. Zelf hield ik nog wat foto's over, misschien omdat ik niet goed oplette maar die kwamen er in ieder geval niet bij te staan, Het is me ook niet gelukt om naderhand de foto's weer te downloaden, ligt misschien ook wel aan mijzelf, anders zeker 5 sterren.

Bernard van Groeningen 13 januari 2020
Prima website om je woning te koop te…

Prima website om je woning te koop te zetten. Geen gezeur of reclame en nog gratis ook.

Ruud 20 maart 2021
Ging geweldig

Ging geweldig, snelle verkoop

klant 12 maart 2021
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en functionaliteiten van huispedia.

Ik ben zeer tevreden over de mogelijkheden van huispedia voorafgaande aan de verkoop. Zo kon ik al vooraf ontdekken of er interesse was in mijn appartement. Ik kon zelf al wat foto’s uploaden en plaatsen. Ook het gebruik van huispedia heb ik als gemakkelijk ervaren. Via huispedia de makelaarsvergelijking uitgevoerd en uiteindelijk met de eerste makelaar die reageerde in zee gegaan. Met deze makelaar mijn appartement binnen een week kunnen verkopen voor een mooi bedrag. Huispedia hield ook contact met mij zowel tijdens als na de verkoop, dat ik als prettig heb ervaren.

John Verbeten 12 februari 2021
Zeer gebruiksvriendelijk!

Zeer gebruiksvriendelijk!

HanS. 30 november 2020
Geweldig

het is overzichtelijk en duidekijk. je kunt hier zelf je foto,s uploaden. en ze geven een indicatie wat de waarde van je huis is. ik vind het een duidelijke en goede site!

sabina van lieshout 30 november 2020
Geweldige site

Nadat ik een makelaar had laten komen voor een richtprijs, had ik mijn huis op huispedia geplaatst en binnen een maand was deze verkocht. Scheelde zeker 5000 courtage, da's het eerste verdient

Robert Van Reijswoud 30 november 2020
De plek om je huis aan te bieden wat…

De plek om je huis aan te bieden wat mij betreft.

Mario Zijlstra 30 november 2020
Transparant en duidelijk!

Alle gegevens overzichtelijk en transparant, volledige controle over mijn eigen woning, top! Welkome toevoeging op deze markt.

Jim S. 20 mei 2020

Ben jij klaar
om zelf te verkopen

Al duizenden mensen hebben succesvol
zelf hun woning verkocht op Huispedia.

Nu starten

Toch verkopen met een makelaar?

Vergelijk de beste makelaars. Op basis van jouw wensen ontvang je gratis binnen 24 uur offertes van twee makelaars die het best bij jouw vraag passen. Uit de regio. En natuurlijk gratis en vrijblijvend.

Start met vergelijken

Nog niet zeker over verkopen?

Zie alvast wat je woning nu & straks waard is. Ontdek daarnaast hoe jouw woning in de markt ligt en zet jouw woning gratis ‘open voor een bod’ of op ‘termijn beschikbaar’.

Meer weten
Instellingen zijn opgeslagen