Zelf je woning verkopen.

Zet gratis zelf jouw woning te koop op Huispedia en bespaar een hoop kosten.

1

Koppel jouw woning.

Maak een gratis account aan en koppel vervolgens je woning. Zo krijg je volledig toegang tot het woningprofiel en kan je alles zelf beheren.

2

Check woninggegevens.

Wij halen voor jou zoveel mogelijk gegevens uit verschillende bronnen, zoals het Kadaster. Vul vervolgens zelf de rest aan.

3

Foto’s & video.

De woningpresentatie is het állerbelangrijkste voor zoekers. Maak zelf prachtige foto’s en maak je woningprofiel aantrekkelijk.

4

Status & vraagprijs.

Zet jouw woning open voor een bod, op termijn beschikbaar of te koop. Bepaal vervolgens met onze woningwaarde optimalisatie tool de prijs.

5

Promotie.

Bereik jouw doelgroep niet alleen op Huispedia. Deel zelf jouw woning op social media, zoals Facebook en Twitter. Vergroot daarmee nog verder jouw bereik.

6

Bezichtiging.

Je woning staat te koop. Plan een Open Huis en doe zelf de bezichtiging. Jij kent ten slotte jouw woning het allerbeste.

7

Biedingen.

Ontvang alle biedingen in jouw persoonlijke biedingscentrum. Zo heb je één overzicht en kan je makkelijk vergelijken. Accepteer het beste bod voor jou.

8

Verkocht.

Gefeliciteerd! Voordat je het weet is je woning verkocht. Langs bij de notaris die de kopende partij regelt, tekenen en klaar. Sleuteloverdragen en op naar de nieuwe woning.

Deze mensen gingen je voor.

Mooi platform

Mooi platform. Veel handige functionaliteit. Gebruikersvriendelijk. En onafhankelijk. Goed inzicht in de actuele woningwaarde. Goede mogelijkheden om een woning te presenteren.

Hans Lange 8 juni 2022
eenvoudig en correct je woning …

eenvoudig en correct je woning beschrijven en het meeste werk doen alvorens je een makelaar inschakelt. Een Win-Win

MickVII 5 juni 2022
Gebruikersvriendelijk en gratis site om…

Gebruikersvriendelijk en gratis site om je huis in de verkoop te zetten. Je kunt zelf foto's en plattegronden toevoegen. Ook krijg je reële taxaties van de waarde van woningen, ook al staan ze al te koop.

Leo van Lieshout 21 april 2022
We hebben een positieve ervaring

We hebben een positieve ervaring Ons huis stond 1,5 maand beschikbaar op huidspedia toen kregen we een bericht van wat later onze kopers werden. Twee weken later hebben we het voorlopig koopcontract, (opgesteld door een makelaar) getekend. Zonder makelaar hebben we ons huis verkocht! Zes weken na ondertekening was het definitief. Het is een zeer positieve verkoop geweest.

L.G.J. Mollen 12 februari 2022
Fijn platform om je huis onder de…

Fijn platform om je huis onder de aandacht te brengen. Woning na 3 dagen via huispedia verkocht!

herman bakker 31 januari 2022
Ideale onafhankelijke site om…

Ideale onafhankelijke site om zelfstandig je woning te promoten. Professionele en objectieve begeleiding als je dat wilt, tegen concurrerende prijzen!

Will Kolenbrander 29 januari 2022
Werkt top huispedia,veel reactie via…

Werkt top huispedia,veel reactie via mijn account.

Arnoud 14 december 2021
Voor zowel koper als verkoper een goede…

Voor zowel koper als verkoper een goede onafhankelijke en vrij toegankelijke richtlijn voor de waarde van een woning.

Harpe 11 december 2021
Duidelijke site waar je de informatie…

Duidelijke site waar je de informatie die je zoekt snel vindt.

Marion Vogel 9 december 2021
Dé online huizenmarkt

Huispedia is een fantastisch platform voor iedereen die een huis bezit. Of je je huis nu of over een paar jaar pas wilt verkopen òf je wil wel eens weten hoeveel dat huis van de buurman waard is of welke mensen best het overwegen waard vinden om hun huis te verkopen... je vind het allemaal op huispedia. De online huizenmarkt van deze tijd.

Arnaud 9 december 2021

Ben jij klaar
om zelf te verkopen

Al duizenden mensen hebben succesvol
zelf hun woning verkocht op Huispedia.

Nu starten

Toch verkopen met een makelaar?

Vergelijk de beste makelaars. Op basis van jouw wensen ontvang je gratis binnen 24 uur offertes van twee makelaars die het best bij jouw vraag passen. Uit de regio. En natuurlijk gratis en vrijblijvend.

Start met vergelijken

Nog niet zeker over verkopen?

Zie alvast wat je woning nu & straks waard is. Ontdek daarnaast hoe jouw woning in de markt ligt en zet jouw woning gratis ‘open voor een bod’ of op ‘termijn beschikbaar’.

Meer weten
Instellingen zijn opgeslagen