Huizenmarkt Hoofddorp Vrijschot Noord in Hoofddorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Vrijschot Noord

Woningmarkt Hoofddorp Vrijschot Noord

Hoofddorp Vrijschot Noord is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Vrijschot Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.223.094 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 1.223.094
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Vrijschot Noord is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Vrijschot Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Vrijschot Noord

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Vrijschot Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Vrijschot Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord. Een villa in Hoofddorp Vrijschot Noord komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Vrijschot Noord

In Hoofddorp Vrijschot Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Vrijschot Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Vrijschot Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Vrijschot Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Vrijschot Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Vrijschot Noord vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Vrijschot Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Vrijschot Noord

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Vrijschot Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Vrijschot Noord . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Vrijschot Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Vrijschot Noord. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Vrijschot Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Vrijschot Noord

Starterswoningen in Hoofddorp Vrijschot Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Vrijschot Noord zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Vrijschot Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Vrijschot Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Vrijschot Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord is 5.598 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.117 euro).

Leeftijden Hoofddorp Vrijschot Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Vrijschot Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Vrijschot Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Vrijschot Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Vrijschot Noord

Hoofddorp Vrijschot Noord bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.