logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Vrijschot Noord in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer

Hoofddorp Vrijschot Noord is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Vrijschot Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.209.189 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 1.209.189
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Vrijschot Noord is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Vrijschot Noord kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Vrijschot Noord

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Vrijschot Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Vrijschot Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord. Een villa in Hoofddorp Vrijschot Noord komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Vrijschot Noord

In Hoofddorp Vrijschot Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Vrijschot Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Vrijschot Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Vrijschot Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Vrijschot Noord vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Vrijschot Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Vrijschot Noord Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Vrijschot Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Vrijschot Noord is 5.830 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.364 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Vrijschot Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Vrijschot Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Vrijschot Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Vrijschot Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Vrijschot Noord

Hoofddorp Vrijschot Noord bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.