logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Omgeving in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer

Hoofddorp Omgeving is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 748.019 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 748.019
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Omgeving is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Omgeving kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Omgeving

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Omgeving.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Omgeving. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Omgeving. Een eengezinswoning in Hoofddorp Omgeving komt het meest (37%) voor. Daarna komt een villa met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Omgeving

In Hoofddorp Omgeving wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Omgeving vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Omgeving.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Omgeving Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Omgeving is 5.567 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.122 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Omgeving

Hoofddorp Omgeving bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.