Huizenmarkt Hoofddorp Omgeving in Hoofddorp (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Omgeving

Woningmarkt Hoofddorp Omgeving

Hoofddorp Omgeving is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Omgeving. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 540.003 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 540.003
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Omgeving

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Omgeving is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Omgeving moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Omgeving.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Omgeving

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Omgeving. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Omgeving.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Omgeving. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Omgeving. Een eengezinswoning in Hoofddorp Omgeving komt het meest (47%) voor. Daarna komt een villa met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Omgeving

In Hoofddorp Omgeving wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Omgeving

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Omgeving (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Omgeving
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Omgeving

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Omgeving vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Omgeving waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Omgeving

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Omgeving? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Omgeving . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Omgeving alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Omgeving.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoofddorp Omgeving.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Omgeving. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Omgeving? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Omgeving

Starterswoningen in Hoofddorp Omgeving zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Omgeving zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Omgeving zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Omgeving? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Omgeving

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Omgeving is 6.466 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.184 euro).

Leeftijden Hoofddorp Omgeving

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Omgeving vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Omgeving

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Omgeving. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Omgeving

Hoofddorp Omgeving bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.