Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Toolenburg Oost in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer

Hoofddorp Toolenburg Oost is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 480.967 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 39
Gemiddelde vraagprijs € 480.967
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Toolenburg Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Toolenburg Oost is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Toolenburg Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Toolenburg Oost.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Toolenburg Oost

Er zijn recent 39 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Toolenburg Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Toolenburg Oost. Een eengezinswoning in Hoofddorp Toolenburg Oost komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Toolenburg Oost

In Hoofddorp Toolenburg Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Toolenburg Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Toolenburg Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Toolenburg Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Toolenburg Oost vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Toolenburg Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Toolenburg Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Toolenburg Oost Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Toolenburg Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Toolenburg Oost is 4.246 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.019 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Toolenburg Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Toolenburg Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Toolenburg Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Toolenburg Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Toolenburg Oost

Hoofddorp Toolenburg Oost bestaat uit 47 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.