Huizenmarkt Hoofddorp Toolenburg West in Hoofddorp (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Toolenburg West

Woningmarkt Hoofddorp Toolenburg West

Hoofddorp Toolenburg West is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 24 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 431.438 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 24
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 431.438
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Toolenburg West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Toolenburg West is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Toolenburg West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Toolenburg West.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Toolenburg West

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Toolenburg West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Toolenburg West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Toolenburg West. Een eengezinswoning in Hoofddorp Toolenburg West komt het meest (53%) voor. Daarna komt een portiekflat met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Toolenburg West

In Hoofddorp Toolenburg West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Toolenburg West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Toolenburg West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Toolenburg West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Toolenburg West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Toolenburg West vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Toolenburg West waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Toolenburg West

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Toolenburg West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Toolenburg West . Er staan momenteel 24 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Toolenburg West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Toolenburg West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Toolenburg West. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Toolenburg West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Toolenburg West

Starterswoningen in Hoofddorp Toolenburg West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Toolenburg West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Toolenburg West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Toolenburg West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Toolenburg West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Toolenburg West is 4.199 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.034 euro).

Leeftijden Hoofddorp Toolenburg West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Toolenburg West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Toolenburg West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Toolenburg West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Toolenburg West

Hoofddorp Toolenburg West bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.