Huizenmarkt Hoofddorp Pax Oost in Hoofddorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Pax Oost

Woningmarkt Hoofddorp Pax Oost

Hoofddorp Pax Oost is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Pax Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 441.552 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 441.552
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Pax Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Pax Oost is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Pax Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Pax Oost.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Pax Oost

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Pax Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Pax Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Pax Oost. Een eengezinswoning in Hoofddorp Pax Oost komt het meest (95%) voor. Daarna komt een herenhuis met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Pax Oost

In Hoofddorp Pax Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Pax Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Pax Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Pax Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Pax Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Pax Oost vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Pax Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Pax Oost

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Pax Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Pax Oost . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Pax Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Pax Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Pax Oost. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Pax Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Pax Oost

Starterswoningen in Hoofddorp Pax Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Pax Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Pax Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Pax Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Pax Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Pax Oost is 3.884 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.748 euro).

Leeftijden Hoofddorp Pax Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Pax Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Pax Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Pax Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Pax Oost

Hoofddorp Pax Oost bestaat uit 10 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.