Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp De Hoek in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer

Hoofddorp De Hoek is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De Hoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 475.000 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 475.000
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp De Hoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp De Hoek is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp De Hoek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp De Hoek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De Hoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp De Hoek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp De Hoek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp De Hoek. Een eengezinswoning in Hoofddorp De Hoek komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp De Hoek

In Hoofddorp De Hoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp De Hoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp De Hoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp De Hoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp De Hoek vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp De Hoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp De Hoek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp De Hoek Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp De Hoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp De Hoek is 4.031 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp De Hoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp De Hoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp De Hoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp De Hoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp De Hoek

Hoofddorp De Hoek bestaat uit 9 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.