Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Pax West in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer

Hoofddorp Pax West is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Pax West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 455.725 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 455.725
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Pax West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Pax West is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Pax West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Pax West.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Pax West

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Pax West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Pax West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Pax West. Een eengezinswoning in Hoofddorp Pax West komt het meest (97%) voor. Daarna komt een villa met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Pax West

In Hoofddorp Pax West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Pax West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Pax West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Pax West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Pax West vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Pax West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Pax West.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Pax West Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Pax West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Pax West is 3.649 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.814 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Pax West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Pax West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Pax West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Pax West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Pax West

Hoofddorp Pax West bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.