Huizenmarkt Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Floriande West

Woningmarkt Hoofddorp Floriande West

Hoofddorp Floriande West is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 34 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Floriande West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 541.541 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 34
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 541.541
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Floriande West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Floriande West is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Floriande West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Floriande West.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Floriande West

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Floriande West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Floriande West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Floriande West. Een eengezinswoning in Hoofddorp Floriande West komt het meest (43%) voor. Daarna komt een portiekflat met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Floriande West

In Hoofddorp Floriande West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Floriande West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Floriande West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Floriande West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Floriande West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Floriande West vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Floriande West waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Floriande West

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Floriande West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Floriande West . Er staan momenteel 34 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Floriande West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Floriande West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Floriande West. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Floriande West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Floriande West

Starterswoningen in Hoofddorp Floriande West zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Floriande West zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Floriande West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Floriande West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Floriande West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Floriande West is 4.368 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.854 euro).

Leeftijden Hoofddorp Floriande West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Floriande West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Floriande West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Floriande West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Floriande West

Hoofddorp Floriande West bestaat uit 57 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.