logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Floriande West in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer

Hoofddorp Floriande West is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Floriande West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 595.548 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 60
Gemiddelde vraagprijs € 595.548
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Floriande West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Floriande West is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Floriande West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Floriande West.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Floriande West

Er zijn recent 60 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Floriande West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Floriande West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Floriande West. Een eengezinswoning in Hoofddorp Floriande West komt het meest (45%) voor. Daarna komt een portiekflat met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Floriande West

In Hoofddorp Floriande West wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Floriande West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Floriande West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Floriande West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Floriande West vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Floriande West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Floriande West.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Floriande West Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Floriande West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Floriande West is 4.516 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.324 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Floriande West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Floriande West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Floriande West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Floriande West. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Floriande West

Hoofddorp Floriande West bestaat uit 57 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.