Huizenmarkt Hoofddorp Graan voor Visch in Hoofddorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Graan voor Visch

Woningmarkt Hoofddorp Graan voor Visch

Hoofddorp Graan voor Visch is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 376.850 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 38
Gemiddelde vraagprijs € 376.850
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Graan voor Visch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Graan voor Visch is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Graan voor Visch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Graan voor Visch.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Graan voor Visch

Er zijn recent 38 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Graan voor Visch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Graan voor Visch. Een eengezinswoning in Hoofddorp Graan voor Visch komt het meest (54%) voor. Daarna komt een portiekflat met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Graan voor Visch

In Hoofddorp Graan voor Visch wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Graan voor Visch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Graan voor Visch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Graan voor Visch
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Graan voor Visch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Graan voor Visch vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Graan voor Visch waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Graan voor Visch

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Graan voor Visch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Graan voor Visch . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Graan voor Visch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Graan voor Visch.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Graan voor Visch. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Graan voor Visch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Graan voor Visch

Starterswoningen in Hoofddorp Graan voor Visch zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Graan voor Visch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Graan voor Visch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Graan voor Visch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Graan voor Visch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Graan voor Visch is 4.006 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.817 euro).

Leeftijden Hoofddorp Graan voor Visch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Graan voor Visch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Graan voor Visch

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Graan voor Visch. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Graan voor Visch

Hoofddorp Graan voor Visch bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.