logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hoofddorp Graan voor Visch in Hoofddorp

Begrijp de huizenprijzen in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer

Hoofddorp Graan voor Visch is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 79.650 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 390.632 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 13
Gemiddelde vraagprijs € 390.632
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Graan voor Visch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Graan voor Visch is 13 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Graan voor Visch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Graan voor Visch.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Graan voor Visch

Er zijn recent 13 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Graan voor Visch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Graan voor Visch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Graan voor Visch. Een eengezinswoning in Hoofddorp Graan voor Visch komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 39% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Graan voor Visch

In Hoofddorp Graan voor Visch wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Graan voor Visch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Graan voor Visch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Graan voor Visch

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Graan voor Visch vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Huizenprijzen in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer

Starterswoningen in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Graan voor Visch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Graan voor Visch.

Bekijk alle koopwoningen in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Graan voor Visch Haarlemmermeer? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hoofddorp Graan voor Visch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Graan voor Visch is 4.231 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.885 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hoofddorp Graan voor Visch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Graan voor Visch vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Graan voor Visch

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Graan voor Visch. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Graan voor Visch

Hoofddorp Graan voor Visch bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.