Huizenmarkt Hoofddorp Floriande Oost in Hoofddorp (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Floriande Oost

Woningmarkt Hoofddorp Floriande Oost

Hoofddorp Floriande Oost is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Floriande Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 537.899 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 537.899
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Floriande Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Floriande Oost is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Floriande Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Floriande Oost.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Floriande Oost

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Floriande Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Floriande Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Floriande Oost. Een eengezinswoning in Hoofddorp Floriande Oost komt het meest (59%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Floriande Oost

In Hoofddorp Floriande Oost wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Floriande Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Floriande Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Floriande Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Floriande Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Floriande Oost vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Floriande Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Floriande Oost

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Floriande Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Floriande Oost . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Floriande Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Floriande Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Floriande Oost. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Floriande Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Floriande Oost

Starterswoningen in Hoofddorp Floriande Oost zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Floriande Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Floriande Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Floriande Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Floriande Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Floriande Oost is 4.592 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.015 euro).

Leeftijden Hoofddorp Floriande Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Floriande Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Floriande Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Floriande Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Floriande Oost

Hoofddorp Floriande Oost bestaat uit 77 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.