Huizenmarkt Hoofddorp Noord in Hoofddorp (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hoofddorp Noord

Woningmarkt Hoofddorp Noord

Hoofddorp Noord is een buurt in de wijk Hoofddorp en plaats Hoofddorp binnen de gemeente Haarlemmermeer. Deze buurt telt volgens het CBS 75.080 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 502.662 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 29
Gemiddelde vraagprijs € 502.662
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Hoofddorp Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hoofddorp Noord is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hoofddorp Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hoofddorp Noord.

Woningen recent verkocht in Hoofddorp Noord

Er zijn recent 29 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hoofddorp Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hoofddorp Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hoofddorp Noord. Een eengezinswoning in Hoofddorp Noord komt het meest (47%) voor. Daarna komt een portiekflat met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hoofddorp Noord

In Hoofddorp Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hoofddorp Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hoofddorp Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hoofddorp Noord
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Hoofddorp Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hoofddorp Noord vergeleken met de Haarlemmermeer en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Hoofddorp Noord waar ligt dat?

Woningen te koop Hoofddorp Noord

Wil je een huis kopen in Hoofddorp Noord? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hoofddorp Noord . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hoofddorp Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hoofddorp Noord.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hoofddorp Noord. Zoek je huurwoning in Hoofddorp Noord? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hoofddorp Noord

Starterswoningen in Hoofddorp Noord zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hoofddorp Noord zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hoofddorp Noord zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hoofddorp Noord? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hoofddorp Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hoofddorp Noord is 4.605 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.566 euro).

Leeftijden Hoofddorp Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hoofddorp Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hoofddorp Noord

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hoofddorp Noord. De buurt zelf valt binnen de wijk Hoofddorp in de gemeente Haarlemmermeer.

Hoofddorp West Hoofddorp Zuid Hoofddorp Graan voor Visch Hoofddorp Oost Hoofddorp Noord Hoofddorp Pax West Hoofddorp Pax Oost Hoofddorp Bornholm West Hoofddorp Bornholm Oost Hoofddorp Overbos Noord Hoofddorp Overbos Zuid Hoofddorp Toolenburg West Hoofddorp Toolenburg Oost Hoofddorp Vrijschot Noord Hoofddorp Floriande West Hoofddorp Floriande Oost Hoofddorp Toolenburg Zuid Hoofddorp De Landman Hoofddorp Omgeving Hoofddorp De Hoek Hoofddorp Graan voor Visch Zuid Hoofddorp Beukenhorst Oost Hoofddorp De President Hoofddorp Buiten

Alle straten van Hoofddorp Noord

Hoofddorp Noord bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.