Alle woningmarktinfo Westdorpe in gemeente Terneuzen

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Westdorpe

Een eerste blik op Westdorpe

Westdorpe is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westdorpe. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 254.557 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 254.557
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Westdorpe

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Westdorpe is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Westdorpe moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Westdorpe.

Woningen recent verkocht in Westdorpe

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Westdorpe. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Westdorpe.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Westdorpe. Een eengezinswoning in Westdorpe komt het meest (92%) voor. Daarna komt een bungalow met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Westdorpe

In Westdorpe wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Westdorpe

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Westdorpe (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Westdorpe
Binnenring: Nederland

Westdorpe waar ligt dat?

Woningen te koop in Westdorpe

Wil je een huis kopen in Westdorpe? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Westdorpe . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Westdorpe alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Westdorpe.

Bekijk hier alle koopwoningen in Westdorpe. Zoek je huurwoning in Westdorpe? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Westdorpe

Starterswoningen in Westdorpe zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Westdorpe zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Westdorpe zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Westdorpe? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Westdorpe

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Westdorpe is 2.346 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.038 euro).

Leeftijden Westdorpe

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Westdorpe vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Westdorpe

Westdorpe bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.