Huizenprijzen en de huizenmarkt in Venebrugge

Begrijp de huizenprijzen in Venebrugge met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Venebrugge

Venebrugge is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venebrugge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 544.811 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 544.811
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Venebrugge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Venebrugge is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Venebrugge

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Venebrugge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Venebrugge.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Venebrugge. Een eengezinswoning in Venebrugge komt het meest (33%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 33% het meest voor.

Gezinssamenstelling Venebrugge

In Venebrugge wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Venebrugge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Venebrugge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Venebrugge

Starterswoningen in Venebrugge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Venebrugge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Venebrugge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Venebrugge? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Venebrugge

Wil je een huis kopen in Venebrugge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Venebrugge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Venebrugge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Venebrugge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Venebrugge.

Bekijk alle koopwoningen in Venebrugge. Zoek je huurwoning in Venebrugge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Venebrugge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Venebrugge is 3.850 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.327 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Venebrugge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Venebrugge vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Venebrugge

Venebrugge bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.