De Huizenmarkt in Slagharen (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Slagharen

Woningmarkt Slagharen

Slagharen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 363.249 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 363.249
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Slagharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slagharen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slagharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slagharen.

Woningen recent verkocht in Slagharen

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slagharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slagharen. Een eengezinswoning in Slagharen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slagharen

In Slagharen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slagharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slagharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Slagharen
Binnenring: Nederland

Slagharen waar ligt dat?

Woningen te koop Slagharen

Wil je een huis kopen in Slagharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slagharen . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slagharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slagharen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Slagharen. Zoek je huurwoning in Slagharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Slagharen

Starterswoningen in Slagharen zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Slagharen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slagharen zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Slagharen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Slagharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slagharen is 2.754 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.182 euro).

Leeftijden Slagharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slagharen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Slagharen

Slagharen bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.