logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Slagharen

Begrijp de huizenprijzen in Slagharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Slagharen

Slagharen is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 407.126 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 407.126
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Slagharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Slagharen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Slagharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Slagharen.

Woningen recent verkocht in Slagharen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Slagharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Slagharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Slagharen. Een eengezinswoning in Slagharen komt het meest (84%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Slagharen

In Slagharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Slagharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Slagharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Slagharen

Starterswoningen in Slagharen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Slagharen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Slagharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Slagharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Slagharen

Wil je een huis kopen in Slagharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Slagharen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Slagharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Slagharen.

Bekijk alle koopwoningen in Slagharen. Zoek je huurwoning in Slagharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Slagharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Slagharen is 2.657 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.668 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Slagharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Slagharen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Slagharen

Slagharen bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.