De Huizenmarkt in Schuinesloot (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Schuinesloot

Woningmarkt Schuinesloot

Schuinesloot is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 59.040 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuinesloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 386.166 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 386.166
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Schuinesloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schuinesloot is 53 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schuinesloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schuinesloot

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuinesloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schuinesloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schuinesloot. Een eengezinswoning in Schuinesloot komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schuinesloot

In Schuinesloot wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schuinesloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schuinesloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Schuinesloot
Binnenring: Nederland

Schuinesloot waar ligt dat?

Woningen te koop Schuinesloot

Wil je een huis kopen in Schuinesloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schuinesloot . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schuinesloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schuinesloot.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Schuinesloot.

Bekijk hier alle koopwoningen in Schuinesloot. Zoek je huurwoning in Schuinesloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Schuinesloot

Starterswoningen in Schuinesloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schuinesloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schuinesloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Schuinesloot? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Schuinesloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schuinesloot is 3.382 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.698 euro).

Leeftijden Schuinesloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schuinesloot vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Schuinesloot

Schuinesloot bestaat uit 28 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.