logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Schuinesloot

Begrijp de huizenprijzen in Schuinesloot met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Schuinesloot

Schuinesloot is een plaats in de gemeente Hardenberg. Deze plaats telt volgens het CBS 62.509 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuinesloot. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 405.613 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 405.613
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Schuinesloot

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Schuinesloot is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Schuinesloot kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Schuinesloot

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Schuinesloot. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Schuinesloot.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Schuinesloot. Een eengezinswoning in Schuinesloot komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Schuinesloot

In Schuinesloot wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Schuinesloot

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Schuinesloot (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Schuinesloot

Starterswoningen in Schuinesloot zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Schuinesloot zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Schuinesloot zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Schuinesloot? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Schuinesloot

Wil je een huis kopen in Schuinesloot? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Schuinesloot . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Schuinesloot alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Schuinesloot.

Bekijk alle koopwoningen in Schuinesloot. Zoek je huurwoning in Schuinesloot? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Schuinesloot

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Schuinesloot is 3.273 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.862 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Schuinesloot

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Schuinesloot vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Schuinesloot

Schuinesloot bestaat uit 29 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.