logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Koewacht

Begrijp de huizenprijzen in Koewacht met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Koewacht

Koewacht is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.993 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koewacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 362.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 362.317
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Koewacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koewacht is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koewacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koewacht.

Woningen recent verkocht in Koewacht

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koewacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koewacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koewacht. Een eengezinswoning in Koewacht komt het meest (86%) voor. Daarna komt een bungalow met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koewacht

In Koewacht wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koewacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koewacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Koewacht

Starterswoningen in Koewacht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koewacht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koewacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Koewacht? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Koewacht

Wil je een huis kopen in Koewacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koewacht . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koewacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koewacht.

Bekijk alle koopwoningen in Koewacht. Zoek je huurwoning in Koewacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Koewacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koewacht is 2.734 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.805 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Koewacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koewacht vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Koewacht

Koewacht bestaat uit 50 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.