De Huizenmarkt in Koewacht (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Koewacht

Woningmarkt Koewacht

Koewacht is een plaats in de gemeente Terneuzen. Deze plaats telt volgens het CBS 54.280 inwoners. Momenteel staan er 15 woningen te koop en zijn er recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koewacht. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 366.901 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 15
Woningen recent verkocht 24
Gemiddelde vraagprijs € 366.901
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Koewacht

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Koewacht is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Koewacht moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Koewacht.

Woningen recent verkocht in Koewacht

Er zijn recent 24 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Koewacht. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Koewacht.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Koewacht. Een eengezinswoning in Koewacht komt het meest (88%) voor. Daarna komt een bungalow met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Koewacht

In Koewacht wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Koewacht

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Koewacht (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Koewacht
Binnenring: Nederland

Koewacht waar ligt dat?

Woningen te koop Koewacht

Wil je een huis kopen in Koewacht? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Koewacht . Er staan momenteel 15 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Koewacht alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Koewacht.

Bekijk hier alle koopwoningen in Koewacht. Zoek je huurwoning in Koewacht? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Koewacht

Starterswoningen in Koewacht zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Koewacht zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Koewacht zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Koewacht? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Koewacht

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Koewacht is 2.753 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.824 euro).

Leeftijden Koewacht

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Koewacht vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Koewacht

Koewacht bestaat uit 30 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.