logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Oss

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Oss

Oss is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staan er 181 woningen te koop en zijn er recent 456 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 297.945.

Woningen te koop 181
Woningen recent verkocht 456
Gemiddelde vraagprijs € 488.360
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 297.945
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oss

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oss is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oss moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oss.

Woningen recent verkocht in Oss

Er zijn recent 456 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oss.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oss. Een eengezinswoning in Oss komt het meest (57%) voor. Daarna komt een portiekflat met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oss

In Oss wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oss

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oss (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Oss

Starterswoningen in gemeente Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Oss zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Oss

Wil je een huis kopen in gemeente Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Oss . Er staan momenteel 181 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oss alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oss.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Oss. Zoek je huurwoning in gemeente Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oss

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oss is 3.355 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.189 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oss

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oss vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oss

De gemeente Oss telt 21 plaatsen.

Berghem Demen Deursen-Dennenburg Dieden Geffen Haren Herpen Huisseling Keent Lith Lithoijen Macharen Maren-Kessel Megen Neerlangel Neerloon Oijen Oss Overlangel Ravenstein Teeffelen

Wijken van Oss

Oss bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.