De Huizenmarkt gemeente Oss (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oss

Woningmarkt Oss

Oss is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 367 woningen te koop en zijn er recent 305 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 367
Woningen recent verkocht 305
Gemiddelde vraagprijs € 468.432
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oss

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oss is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oss moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oss.

Woningen recent verkocht in Oss

Er zijn recent 305 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oss.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oss. Een eengezinswoning in Oss komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oss

In Oss wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oss

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oss (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oss
Binnenring: Nederland

Oss waar ligt dat?

Woningen te koop Oss

Wil je een huis kopen in Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oss . Er staan momenteel 367 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oss alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oss.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oss. Zoek je huurwoning in Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oss

Starterswoningen in Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oss zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oss? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oss

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oss is 3.194 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.994 euro).

Leeftijden Oss

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oss vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Oss

De gemeente Oss telt 21 plaatsen.

Berghem Demen Deursen-Dennenburg Dieden Geffen Haren Herpen Huisseling Keent Lith Lithoijen Macharen Maren-Kessel Megen Neerlangel Neerloon Oijen Oss Overlangel Ravenstein Teeffelen

Alle wijken van Oss

Oss bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.