logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Herpen in Herpen

Begrijp de huizenprijzen in Herpen Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herpen Oss

Herpen is een wijk in de plaats Herpen binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 2.925 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 534.770 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 534.770
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Herpen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herpen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herpen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herpen.

Woningen recent verkocht in Herpen

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herpen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herpen. Een eengezinswoning in Herpen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herpen

In Herpen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herpen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herpen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Herpen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Herpen vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Herpen Oss

Starterswoningen in Herpen Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Herpen Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herpen Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herpen Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herpen Oss

Wil je een huis kopen in Herpen Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herpen Oss . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herpen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herpen.

Bekijk alle koopwoningen in Herpen Oss. Zoek je huurwoning in Herpen Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herpen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herpen is 3.719 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.164 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herpen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herpen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Herpen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Herpen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Herpen

Herpen Koolwijk en Bossen Buitengebied Herpen