logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Neerlangel

Begrijp de huizenprijzen in Neerlangel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Neerlangel

Neerlangel is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerlangel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 571.029 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 571.029
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Neerlangel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerlangel is 7 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerlangel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neerlangel.

Woningen recent verkocht in Neerlangel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerlangel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerlangel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Neerlangel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerlangel. Een bungalow in Neerlangel komt het meest (50%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerlangel

In Neerlangel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerlangel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerlangel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Neerlangel

Starterswoningen in Neerlangel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Neerlangel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerlangel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Neerlangel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Neerlangel

Wil je een huis kopen in Neerlangel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerlangel . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerlangel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerlangel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Neerlangel.

Bekijk alle koopwoningen in Neerlangel. Zoek je huurwoning in Neerlangel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Neerlangel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerlangel is 3.987 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Neerlangel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerlangel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Neerlangel

Neerlangel bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.