logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Deursen en Dennenburg in Deursen-Dennenburg

Begrijp de huizenprijzen in Deursen en Dennenburg Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Deursen en Dennenburg Oss

Deursen en Dennenburg is een wijk in de plaats Deursen-Dennenburg binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 1.225 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deursen en Dennenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 615.264 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 615.264
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Deursen en Dennenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Deursen en Dennenburg is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Deursen en Dennenburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Deursen en Dennenburg.

Woningen recent verkocht in Deursen en Dennenburg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Deursen en Dennenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Deursen en Dennenburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Deursen en Dennenburg. Een eengezinswoning in Deursen en Dennenburg komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 30% het meest voor.

Gezinssamenstelling Deursen en Dennenburg

In Deursen en Dennenburg wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Deursen en Dennenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Deursen en Dennenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Deursen en Dennenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Deursen en Dennenburg vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Deursen en Dennenburg Oss

Starterswoningen in Deursen en Dennenburg Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Deursen en Dennenburg Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Deursen en Dennenburg Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Deursen en Dennenburg Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Deursen en Dennenburg Oss

Wil je een huis kopen in Deursen en Dennenburg Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Deursen en Dennenburg Oss . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Deursen en Dennenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Deursen en Dennenburg.

Bekijk alle koopwoningen in Deursen en Dennenburg Oss. Zoek je huurwoning in Deursen en Dennenburg Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Deursen en Dennenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Deursen en Dennenburg is 4.097 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.294 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Deursen en Dennenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Deursen en Dennenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Deursen en Dennenburg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Deursen en Dennenburg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Deursen en Dennenburg

Deursen en Dennenburg Dieden Demen Neerlangel Buitengebied Deursen en Dennenburg