Huizenprijzen en de huizenmarkt in Macharen

Begrijp de huizenprijzen in Macharen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Macharen

Macharen is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Macharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 637.128 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 637.128
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Macharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Macharen is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Macharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Macharen.

Woningen recent verkocht in Macharen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Macharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Macharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Macharen. Een eengezinswoning in Macharen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Macharen

In Macharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Macharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Macharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Macharen

Starterswoningen in Macharen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Macharen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Macharen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Macharen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Macharen

Wil je een huis kopen in Macharen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Macharen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Macharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Macharen.

Bekijk alle koopwoningen in Macharen. Zoek je huurwoning in Macharen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Macharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Macharen is 3.454 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.462 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Macharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Macharen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Macharen

Macharen bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.