logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied-Zuid in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied-Zuid Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied-Zuid Oss

Buitengebied-Zuid is een wijk in de plaats Oss binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 500 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Zuid. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 851.830 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 851.830
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Buitengebied-Zuid

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied-Zuid is 5 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied-Zuid moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied-Zuid.

Woningen recent verkocht in Buitengebied-Zuid

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Zuid. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied-Zuid.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Zuid. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied-Zuid. Een eengezinswoning in Buitengebied-Zuid komt het meest (55%) voor. Daarna komt een landhuis met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied-Zuid

In Buitengebied-Zuid wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied-Zuid

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied-Zuid (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied-Zuid

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied-Zuid vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied-Zuid Oss

Starterswoningen in Buitengebied-Zuid Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied-Zuid Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied-Zuid Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied-Zuid Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied-Zuid Oss

Wil je een huis kopen in Buitengebied-Zuid Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied-Zuid Oss . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied-Zuid alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied-Zuid.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied-Zuid Oss. Zoek je huurwoning in Buitengebied-Zuid Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied-Zuid

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied-Zuid is 4.726 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.939 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied-Zuid

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied-Zuid vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied-Zuid

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied-Zuid? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied-Zuid

Geffense Bosjes De Tillaard en De Elzen De Haag Vierwinden Vorstengraf