logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Dieden

Begrijp de huizenprijzen in Dieden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Dieden

Dieden is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 544.667 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 544.667
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Dieden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dieden is 56 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dieden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dieden

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dieden.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Dieden. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dieden. Een woonboerderij in Dieden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dieden

In Dieden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dieden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dieden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Dieden

Starterswoningen in Dieden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dieden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dieden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Dieden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Dieden

Wil je een huis kopen in Dieden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dieden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dieden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dieden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dieden.

Bekijk alle koopwoningen in Dieden. Zoek je huurwoning in Dieden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Dieden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dieden is 2.411 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.761 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Dieden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dieden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Dieden

Dieden bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.