De Huizenmarkt in Dieden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Dieden

Woningmarkt Dieden

Dieden is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 524.008 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 524.008
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Dieden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dieden is 57 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dieden kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Dieden

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dieden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dieden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dieden. Een woonboerderij in Dieden komt het meest (73%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dieden

In Dieden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Dieden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Dieden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dieden
Binnenring: Nederland

Dieden waar ligt dat?

Woningen te koop Dieden

Wil je een huis kopen in Dieden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dieden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dieden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dieden.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Dieden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Dieden. Zoek je huurwoning in Dieden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Dieden

Starterswoningen in Dieden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dieden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dieden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dieden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dieden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dieden is 2.294 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.973 euro).

Leeftijden Dieden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dieden vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Dieden

Dieden bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.