Alle woningmarktinfo Oijen in gemeente Oss

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oijen

Een eerste blik op Oijen

Oijen is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 606.900 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 606.900
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oijen is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oijen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oijen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oijen. Een eengezinswoning in Oijen komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oijen

In Oijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oijen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Oijen

Wil je een huis kopen in Oijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oijen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Oijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oijen.

Zoek je huurwoning in Oijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oijen.

Huizenprijzen in Oijen

Starterswoningen in Oijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oijen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oijen is 2.969 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.738 euro).

Leeftijden Oijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oijen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oijen

Oijen bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen