De Huizenmarkt in Oijen (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oijen

Woningmarkt Oijen

Oijen is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.508 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 541.508
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oijen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oijen.

Woningen recent verkocht in Oijen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oijen. Een eengezinswoning in Oijen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oijen

In Oijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oijen
Binnenring: Nederland

Oijen waar ligt dat?

Woningen te koop Oijen

Wil je een huis kopen in Oijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oijen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oijen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oijen. Zoek je huurwoning in Oijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oijen

Starterswoningen in Oijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oijen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oijen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oijen is 3.110 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.880 euro).

Leeftijden Oijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oijen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oijen

Oijen bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.