Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oijen

Begrijp de huizenprijzen in Oijen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oijen

Oijen is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 559.225 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 559.225
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oijen is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oijen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oijen.

Woningen recent verkocht in Oijen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oijen. Een eengezinswoning in Oijen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oijen

In Oijen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oijen

Starterswoningen in Oijen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oijen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oijen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oijen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oijen

Wil je een huis kopen in Oijen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oijen . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oijen.

Bekijk alle koopwoningen in Oijen. Zoek je huurwoning in Oijen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oijen is 2.993 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.101 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oijen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oijen

Oijen bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.