Huizenprijzen en de huizenmarkt in Megen

Begrijp de huizenprijzen in Megen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Megen

Megen is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 499.978 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 499.978
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Megen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Megen is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Megen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Megen

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Megen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Megen. Een eengezinswoning in Megen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Megen

In Megen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Megen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Megen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Megen

Starterswoningen in Megen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Megen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Megen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Megen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Megen

Wil je een huis kopen in Megen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Megen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Megen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Megen.

Bekijk alle koopwoningen in Megen. Zoek je huurwoning in Megen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Megen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Megen is 2.975 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.575 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Megen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Megen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Megen

Megen bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.