Alle woningmarktinfo Haren in gemeente Oss

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Haren

Een eerste blik op Haren

Haren is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 74 woningen te koop en zijn er recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 793.443 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 74
Woningen recent verkocht 56
Gemiddelde vraagprijs € 793.443
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Haren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren is 78 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haren

Er zijn recent 56 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren. Een eengezinswoning in Haren komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren

In Haren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Haren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Haren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haren
Binnenring: Nederland

Haren waar ligt dat?

Woningen te koop in Haren

Wil je een huis kopen in Haren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren . Er staan momenteel 74 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haren. Zoek je huurwoning in Haren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haren

Starterswoningen in Haren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren is 4.213 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.388 euro).

Leeftijden Haren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haren

Haren bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.