De Huizenmarkt in Haren (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Haren

Woningmarkt Haren

Haren is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 72 woningen te koop en zijn er recent 208 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 848.107 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 72
Woningen recent verkocht 208
Gemiddelde vraagprijs € 848.107
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Haren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren is 71 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haren

Er zijn recent 208 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren. Een eengezinswoning in Haren komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 23% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren

In Haren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Haren
Binnenring: Nederland

Haren waar ligt dat?

Woningen te koop Haren

Wil je een huis kopen in Haren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren . Er staan momenteel 72 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren.

Bekijk hier alle koopwoningen in Haren. Zoek je huurwoning in Haren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Haren

Starterswoningen in Haren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Haren? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Haren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren is 3.476 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.335 euro).

Leeftijden Haren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Haren

Haren bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.