logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Haren

Begrijp de huizenprijzen in Haren met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Haren

Haren is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staan er 50 woningen te koop en zijn er recent 287 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 758.716 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 50
Woningen recent verkocht 287
Gemiddelde vraagprijs € 758.716
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Haren

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Haren is 44 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Haren kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Haren

Er zijn recent 287 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Haren. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Haren.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Haren. Een eengezinswoning in Haren komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Haren

In Haren wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Haren

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Haren (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Haren

Starterswoningen in Haren zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Haren zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Haren zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Haren? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Haren

Wil je een huis kopen in Haren? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Haren . Er staan momenteel 50 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Haren alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Haren.

Bekijk alle koopwoningen in Haren. Zoek je huurwoning in Haren? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Haren

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Haren is 3.671 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.659 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Haren

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Haren vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Haren

Haren bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.