logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Lithoijen in Lithoijen

Begrijp de huizenprijzen in Lithoijen Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Lithoijen Oss

Lithoijen is een wijk in de plaats Lithoijen binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 1.065 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lithoijen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 628.100 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 628.100
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Lithoijen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lithoijen is 48 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lithoijen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lithoijen

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lithoijen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lithoijen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lithoijen. Een eengezinswoning in Lithoijen komt het meest (64%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lithoijen

In Lithoijen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Lithoijen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Lithoijen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Lithoijen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Lithoijen vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Lithoijen Oss

Starterswoningen in Lithoijen Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Lithoijen Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lithoijen Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Lithoijen Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Lithoijen Oss

Wil je een huis kopen in Lithoijen Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lithoijen Oss . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lithoijen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lithoijen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Lithoijen Oss.

Bekijk alle koopwoningen in Lithoijen Oss. Zoek je huurwoning in Lithoijen Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Lithoijen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lithoijen is 3.251 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.480 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Lithoijen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lithoijen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Lithoijen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Lithoijen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Lithoijen

Lithoijen Teeffelen Buitengebied Teeffelen Buitengebied Lithoijen