De Huizenmarkt in Neerloon (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Neerloon

Woningmarkt Neerloon

Neerloon is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerloon. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 965.971 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 965.971
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Neerloon

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Neerloon is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Neerloon moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Neerloon.

Woningen recent verkocht in Neerloon

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Neerloon. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Neerloon.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Neerloon. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Neerloon. Een woonboerderij in Neerloon komt het meest (80%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Neerloon

In Neerloon wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Neerloon

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Neerloon (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Neerloon
Binnenring: Nederland

Neerloon waar ligt dat?

Woningen te koop Neerloon

Wil je een huis kopen in Neerloon? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Neerloon . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Neerloon alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Neerloon.

Bekijk hier alle koopwoningen in Neerloon. Zoek je huurwoning in Neerloon? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Neerloon

Starterswoningen in Neerloon zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Neerloon zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Neerloon zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Neerloon? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Neerloon

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Neerloon is 3.774 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.912 euro).

Leeftijden Neerloon

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Neerloon vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Neerloon

Neerloon bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.