Huizenprijzen en de huizenmarkt in Keent

Begrijp de huizenprijzen in Keent met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Keent

Keent is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keent. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 585.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 585.000
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Keent

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Keent is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Keent moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Keent.

Woningen recent verkocht in Keent

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Keent. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Keent.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Keent. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Keent. Een woonboerderij in Keent komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Keent

In Keent wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Keent

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Keent (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Keent

Starterswoningen in Keent zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Keent zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Keent zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Keent? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Keent

Wil je een huis kopen in Keent? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Keent . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Keent alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Keent.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Keent.

Bekijk alle koopwoningen in Keent. Zoek je huurwoning in Keent? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Keent

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Keent is 2.127 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Keent

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Keent vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Keent

Keent bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.