Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ravenstein

Begrijp de huizenprijzen in Ravenstein met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ravenstein

Ravenstein is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenstein. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 493.509 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 493.509
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Ravenstein

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ravenstein is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ravenstein kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Ravenstein

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ravenstein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ravenstein.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ravenstein. Een eengezinswoning in Ravenstein komt het meest (78%) voor. Daarna komt een herenhuis met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ravenstein

In Ravenstein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ravenstein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ravenstein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ravenstein

Starterswoningen in Ravenstein zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ravenstein zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ravenstein zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ravenstein? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ravenstein

Wil je een huis kopen in Ravenstein? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ravenstein . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ravenstein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ravenstein.

Bekijk alle koopwoningen in Ravenstein. Zoek je huurwoning in Ravenstein? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ravenstein

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ravenstein is 3.681 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.324 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ravenstein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ravenstein vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ravenstein

Ravenstein bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.