logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Krinkelhoek in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Krinkelhoek Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Krinkelhoek Oss

Krinkelhoek is een wijk in de plaats Oss binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 8.420 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krinkelhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 426.205 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 426.205
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Krinkelhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krinkelhoek is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krinkelhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Krinkelhoek.

Woningen recent verkocht in Krinkelhoek

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krinkelhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krinkelhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krinkelhoek. Een eengezinswoning in Krinkelhoek komt het meest (72%) voor. Daarna komt een portiekflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krinkelhoek

In Krinkelhoek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Krinkelhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Krinkelhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Krinkelhoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Krinkelhoek vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Krinkelhoek Oss

Starterswoningen in Krinkelhoek Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Krinkelhoek Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krinkelhoek Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Krinkelhoek Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Krinkelhoek Oss

Wil je een huis kopen in Krinkelhoek Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krinkelhoek Oss . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krinkelhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krinkelhoek.

Bekijk alle koopwoningen in Krinkelhoek Oss. Zoek je huurwoning in Krinkelhoek Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Krinkelhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krinkelhoek is 3.218 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.141 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Krinkelhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krinkelhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Krinkelhoek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Krinkelhoek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Krinkelhoek

Oorlogsheldenbuurt Hertogenbuurt Mettegeupel De Noord Rusheuvel