Huizenprijzen en de huizenmarkt in Maren-Kessel

Begrijp de huizenprijzen in Maren-Kessel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maren-Kessel

Maren-Kessel is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maren-Kessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 941.167 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 941.167
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Maren-Kessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maren-Kessel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maren-Kessel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maren-Kessel.

Woningen recent verkocht in Maren-Kessel

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maren-Kessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maren-Kessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maren-Kessel. Een eengezinswoning in Maren-Kessel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maren-Kessel

In Maren-Kessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maren-Kessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maren-Kessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Maren-Kessel

Starterswoningen in Maren-Kessel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Maren-Kessel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maren-Kessel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maren-Kessel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maren-Kessel

Wil je een huis kopen in Maren-Kessel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maren-Kessel . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maren-Kessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maren-Kessel.

Bekijk alle koopwoningen in Maren-Kessel. Zoek je huurwoning in Maren-Kessel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maren-Kessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maren-Kessel is 3.502 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.003 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maren-Kessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maren-Kessel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Maren-Kessel

Maren-Kessel bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.