logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Centrum in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Centrum Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Centrum Oss

Centrum is een wijk in de plaats Oss binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 6.220 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.019 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 32
Gemiddelde vraagprijs € 383.019
Percentage gezinnen met kinderen 17%

Verkoopduur woningen in Centrum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Centrum is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Centrum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Centrum

Er zijn recent 32 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Centrum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Centrum.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Centrum. Een portiekflat in Centrum komt het meest (55%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Centrum

In Centrum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Centrum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Centrum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Centrum

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Centrum vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Centrum Oss

Starterswoningen in Centrum Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Centrum Oss zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Centrum Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Centrum Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Centrum Oss

Wil je een huis kopen in Centrum Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Centrum Oss . Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Centrum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Centrum.

Bekijk alle koopwoningen in Centrum Oss. Zoek je huurwoning in Centrum Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Centrum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Centrum is 3.440 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.576 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Centrum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Centrum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Centrum

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Centrum? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Centrum

Centrum-West Centrum-Noord Centrum-Zuid