logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied-Noord in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied-Noord Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied-Noord Oss

Buitengebied-Noord is een wijk in de plaats Oss binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 325 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Noord. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 671.462 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 671.462
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Buitengebied-Noord

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied-Noord is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied-Noord moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Buitengebied-Noord.

Woningen recent verkocht in Buitengebied-Noord

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Noord. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied-Noord.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied-Noord. Een eengezinswoning in Buitengebied-Noord komt het meest (59%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied-Noord

In Buitengebied-Noord wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied-Noord

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied-Noord (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied-Noord

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied-Noord vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Buitengebied-Noord Oss

Starterswoningen in Buitengebied-Noord Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied-Noord Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied-Noord Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied-Noord Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied-Noord Oss

Wil je een huis kopen in Buitengebied-Noord Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied-Noord Oss . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied-Noord alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied-Noord.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied-Noord Oss.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied-Noord Oss. Zoek je huurwoning in Buitengebied-Noord Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied-Noord

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied-Noord is 3.649 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.607 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied-Noord

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied-Noord vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Buitengebied-Noord

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Buitengebied-Noord? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Buitengebied-Noord

Meerdijk Frankenbeemd Langendonk Buitengebied-West