logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Megen in Megen

Begrijp de huizenprijzen in Megen Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Megen Oss

Megen is een wijk in de plaats Megen binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 1.720 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 527.416 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 527.416
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Megen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Megen is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Megen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Megen

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Megen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Megen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Megen. Een eengezinswoning in Megen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een herenhuis met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Megen

In Megen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Megen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Megen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Megen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Megen vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Megen Oss

Starterswoningen in Megen Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Megen Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Megen Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Megen Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Megen Oss

Wil je een huis kopen in Megen Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Megen Oss . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Megen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Megen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Megen Oss.

Bekijk alle koopwoningen in Megen Oss. Zoek je huurwoning in Megen Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Megen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Megen is 3.246 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.622 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Megen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Megen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Megen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Megen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Megen

Megen Buitengebied Maasakker Verspreide huizen De Waarden