logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Geffen in Geffen

Begrijp de huizenprijzen in Geffen Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Geffen Oss

Geffen is een wijk in de plaats Geffen binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 5.095 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geffen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 564.203 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 564.203
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Geffen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Geffen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Geffen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Geffen.

Woningen recent verkocht in Geffen

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Geffen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Geffen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Geffen. Een eengezinswoning in Geffen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Geffen

In Geffen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Geffen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Geffen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Geffen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Geffen vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Geffen Oss

Starterswoningen in Geffen Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Geffen Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Geffen Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Geffen Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Geffen Oss

Wil je een huis kopen in Geffen Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Geffen Oss . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Geffen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Geffen.

Bekijk alle koopwoningen in Geffen Oss. Zoek je huurwoning in Geffen Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Geffen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Geffen is 3.656 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.252 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Geffen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Geffen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Geffen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Geffen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Geffen

Geffen Runrot en Papendijk Buitengebied ten oosten van Geffen Buitengebied ten noorden van Geffen