Lith in de gemeente Oss

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Lith

Een eerste blik op Lith

Lith is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 17 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Lith. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 438.241 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 17
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 438.241
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Lith

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Lith is 66 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Lith kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Lith

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Lith. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Lith.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Lith. Een eengezinswoning in Lith komt het meest (74%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Lith

In Lith wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Lith

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Lith (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Lith
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Lith

Wil je een huis kopen in Lith? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Lith. Er staan momenteel 17 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Lith alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Lith.

Huizenprijzen in Lith

Starterswoningen in Lith zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Lith zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Lith zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Lith? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Lith

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Lith is 2.455 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.257 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Lith is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Lith

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Lith vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Lith

Lith bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen