logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Ruwaard in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Ruwaard Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ruwaard Oss

Ruwaard is een wijk in de plaats Oss binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 13.540 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruwaard. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 418.524 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 418.524
Percentage gezinnen met kinderen 32%

Verkoopduur woningen in Ruwaard

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ruwaard is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ruwaard moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ruwaard.

Woningen recent verkocht in Ruwaard

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ruwaard. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ruwaard.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ruwaard. Een eengezinswoning in Ruwaard komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 15% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ruwaard

In Ruwaard wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ruwaard

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ruwaard (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Ruwaard

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Ruwaard vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Ruwaard Oss

Starterswoningen in Ruwaard Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Ruwaard Oss zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ruwaard Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ruwaard Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ruwaard Oss

Wil je een huis kopen in Ruwaard Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ruwaard Oss . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ruwaard alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ruwaard.

Bekijk alle koopwoningen in Ruwaard Oss. Zoek je huurwoning in Ruwaard Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ruwaard

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ruwaard is 3.190 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.867 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ruwaard

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ruwaard vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Ruwaard

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Ruwaard? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Ruwaard

Staatsliedenbuurt Van Hogendorplaan-West Dichtersbuurt Wagenaarstraat en omgeving Vondellaan-Zuid Euterpelaan-Noord Beethovengaarde en Lisztgaarde Witte Hoef Het Woud De Elzen