Huizenprijzen en de huizenmarkt in Herpen

Begrijp de huizenprijzen in Herpen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Herpen

Herpen is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 520.699 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 520.699
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Herpen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Herpen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Herpen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Herpen.

Woningen recent verkocht in Herpen

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Herpen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Herpen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Herpen. Een eengezinswoning in Herpen komt het meest (75%) voor. Daarna komt een bungalow met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Herpen

In Herpen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Herpen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Herpen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Herpen

Starterswoningen in Herpen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Herpen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Herpen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Herpen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Herpen

Wil je een huis kopen in Herpen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Herpen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Herpen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Herpen.

Bekijk alle koopwoningen in Herpen. Zoek je huurwoning in Herpen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Herpen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Herpen is 3.634 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.828 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Herpen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Herpen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Herpen

Herpen bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.