logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Overlangel

Begrijp de huizenprijzen in Overlangel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overlangel

Overlangel is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overlangel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 839.949 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 839.949
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Overlangel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overlangel is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overlangel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overlangel.

Woningen recent verkocht in Overlangel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overlangel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overlangel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overlangel. Een eengezinswoning in Overlangel komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overlangel

In Overlangel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overlangel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overlangel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Overlangel

Starterswoningen in Overlangel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Overlangel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overlangel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overlangel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overlangel

Wil je een huis kopen in Overlangel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overlangel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Overlangel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overlangel.

Bekijk alle koopwoningen in Overlangel. Zoek je huurwoning in Overlangel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overlangel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overlangel is 3.001 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.105 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overlangel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overlangel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Overlangel

Overlangel bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.