De Huizenmarkt in Overlangel (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Overlangel

Woningmarkt Overlangel

Overlangel is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overlangel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 993.549 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 993.549
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Overlangel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overlangel is 11 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overlangel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overlangel.

Woningen recent verkocht in Overlangel

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overlangel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overlangel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overlangel. Een eengezinswoning in Overlangel komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overlangel

In Overlangel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overlangel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overlangel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Overlangel
Binnenring: Nederland

Overlangel waar ligt dat?

Woningen te koop Overlangel

Wil je een huis kopen in Overlangel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overlangel . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overlangel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overlangel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Overlangel. Zoek je huurwoning in Overlangel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Overlangel

Starterswoningen in Overlangel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Overlangel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overlangel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Overlangel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Overlangel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overlangel is 4.105 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.686 euro).

Leeftijden Overlangel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overlangel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Overlangel

Overlangel bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.