logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Maren-Kessel in Maren-Kessel

Begrijp de huizenprijzen in Maren-Kessel Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Maren-Kessel Oss

Maren-Kessel is een wijk in de plaats Maren-Kessel binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 1.410 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maren-Kessel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 945.572 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 945.572
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Maren-Kessel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Maren-Kessel is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Maren-Kessel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Maren-Kessel.

Woningen recent verkocht in Maren-Kessel

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Maren-Kessel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Maren-Kessel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Maren-Kessel. Een eengezinswoning in Maren-Kessel komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Maren-Kessel

In Maren-Kessel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Maren-Kessel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Maren-Kessel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Maren-Kessel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Maren-Kessel vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Maren-Kessel Oss

Starterswoningen in Maren-Kessel Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Maren-Kessel Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Maren-Kessel Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Maren-Kessel Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Maren-Kessel Oss

Wil je een huis kopen in Maren-Kessel Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Maren-Kessel Oss . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Maren-Kessel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Maren-Kessel.

Bekijk alle koopwoningen in Maren-Kessel Oss. Zoek je huurwoning in Maren-Kessel Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Maren-Kessel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Maren-Kessel is 3.423 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.872 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Maren-Kessel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Maren-Kessel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Maren-Kessel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Maren-Kessel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Maren-Kessel

Maren-Kessel Maren Kessel 't Wild Buitengebied het Laag Heemaal