logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Overlangel in Keent

Begrijp de huizenprijzen in Overlangel Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Overlangel Oss

Overlangel is een wijk in de plaats Keent binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 705 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overlangel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 914.964 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 914.964
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Overlangel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Overlangel is 17 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Overlangel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Overlangel.

Woningen recent verkocht in Overlangel

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Overlangel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Overlangel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Overlangel. Een eengezinswoning in Overlangel komt het meest (51%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Overlangel

In Overlangel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Overlangel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Overlangel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Overlangel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Overlangel vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Overlangel Oss

Starterswoningen in Overlangel Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Overlangel Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Overlangel Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Overlangel Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Overlangel Oss

Wil je een huis kopen in Overlangel Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Overlangel Oss . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Overlangel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Overlangel.

Bekijk alle koopwoningen in Overlangel Oss. Zoek je huurwoning in Overlangel Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Overlangel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Overlangel is 3.269 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.899 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Overlangel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Overlangel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Overlangel

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Overlangel? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Overlangel

Overlangel Neerloon Keent