logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Macharen in Macharen

Begrijp de huizenprijzen in Macharen Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Macharen Oss

Macharen is een wijk in de plaats Macharen binnen de gemeente Oss. Deze wijk telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Macharen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 647.610 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 647.610
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Macharen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Macharen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Macharen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Macharen.

Woningen recent verkocht in Macharen

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Macharen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Macharen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Macharen. Een eengezinswoning in Macharen komt het meest (76%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Macharen

In Macharen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Macharen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Macharen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Macharen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Macharen vergeleken met de Oss en Nederland.

Huizenprijzen in Macharen Oss

Starterswoningen in Macharen Oss zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Macharen Oss zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Macharen Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Macharen Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Macharen Oss

Wil je een huis kopen in Macharen Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Macharen Oss . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Macharen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Macharen.

Bekijk alle koopwoningen in Macharen Oss. Zoek je huurwoning in Macharen Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Macharen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Macharen is 3.571 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.599 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Macharen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Macharen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Macharen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Macharen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Macharen

Macharen Buitengebied Harense Broek Buitengebied De Tuinlangel