De Huizenmarkt in Oss (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Oss

Woningmarkt Oss

Oss is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 244 woningen te koop en zijn er recent 223 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 409.870 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 244
Woningen recent verkocht 223
Gemiddelde vraagprijs € 409.870
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Oss

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oss is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oss moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oss.

Woningen recent verkocht in Oss

Er zijn recent 223 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oss.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oss. Een eengezinswoning in Oss komt het meest (49%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oss

In Oss wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oss

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oss (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oss
Binnenring: Nederland

Oss waar ligt dat?

Woningen te koop Oss

Wil je een huis kopen in Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oss . Er staan momenteel 244 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oss alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oss.

Bekijk hier alle koopwoningen in Oss. Zoek je huurwoning in Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Oss

Starterswoningen in Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oss zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oss? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oss

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oss is 3.165 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.927 euro).

Leeftijden Oss

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oss vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Oss

Oss bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.