logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Oss

Begrijp de huizenprijzen in Oss met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oss

Oss is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staan er 98 woningen te koop en zijn er recent 237 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 427.503 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 98
Woningen recent verkocht 237
Gemiddelde vraagprijs € 427.503
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Oss

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oss is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oss moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oss.

Woningen recent verkocht in Oss

Er zijn recent 237 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oss. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oss.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oss. Een eengezinswoning in Oss komt het meest (51%) voor. Daarna komt een portiekflat met 26% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oss

In Oss wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oss

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oss (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Oss

Starterswoningen in Oss zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oss zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oss zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oss? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oss

Wil je een huis kopen in Oss? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oss . Er staan momenteel 98 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oss alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oss.

Bekijk alle koopwoningen in Oss. Zoek je huurwoning in Oss? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oss

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oss is 3.338 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.147 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oss

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oss vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Oss

Oss bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.