Huizenprijzen en de huizenmarkt in Huisseling

Begrijp de huizenprijzen in Huisseling met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Huisseling

Huisseling is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huisseling. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 906.286 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 906.286
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Huisseling

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Huisseling is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Huisseling moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Huisseling.

Woningen recent verkocht in Huisseling

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Huisseling. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Huisseling.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Huisseling. Een eengezinswoning in Huisseling komt het meest (37%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Huisseling

In Huisseling wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Huisseling

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Huisseling (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Huisseling

Starterswoningen in Huisseling zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Huisseling zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Huisseling zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Huisseling? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Huisseling

Wil je een huis kopen in Huisseling? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Huisseling . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Huisseling alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Huisseling.

Bekijk alle koopwoningen in Huisseling. Zoek je huurwoning in Huisseling? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Huisseling

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Huisseling is 3.775 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.120 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Huisseling

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Huisseling vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Huisseling

Huisseling bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.