De Huizenmarkt in Berghem (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Berghem

Woningmarkt Berghem

Berghem is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 90.905 inwoners. Momenteel staan er 35 woningen te koop en zijn er recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berghem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 512.879 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 35
Woningen recent verkocht 65
Gemiddelde vraagprijs € 512.879
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Berghem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berghem is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berghem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berghem.

Woningen recent verkocht in Berghem

Er zijn recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berghem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berghem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berghem. Een eengezinswoning in Berghem komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berghem

In Berghem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berghem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berghem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Berghem
Binnenring: Nederland

Berghem waar ligt dat?

Woningen te koop Berghem

Wil je een huis kopen in Berghem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berghem . Er staan momenteel 35 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berghem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berghem.

Bekijk hier alle koopwoningen in Berghem. Zoek je huurwoning in Berghem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Berghem

Starterswoningen in Berghem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berghem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berghem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Berghem? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Berghem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berghem is 3.299 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.068 euro).

Leeftijden Berghem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berghem vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Berghem

Berghem bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.