logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Berghem

Begrijp de huizenprijzen in Berghem met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Berghem

Berghem is een plaats in de gemeente Oss. Deze plaats telt volgens het CBS 94.437 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berghem. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 541.452 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 53
Gemiddelde vraagprijs € 541.452
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Berghem

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Berghem is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Berghem moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Berghem.

Woningen recent verkocht in Berghem

Er zijn recent 53 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Berghem. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Berghem.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Berghem. Een eengezinswoning in Berghem komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Berghem

In Berghem wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Berghem

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Berghem (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Berghem

Starterswoningen in Berghem zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Berghem zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Berghem zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Berghem? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Berghem

Wil je een huis kopen in Berghem? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Berghem . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Berghem alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Berghem.

Bekijk alle koopwoningen in Berghem. Zoek je huurwoning in Berghem? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Berghem

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Berghem is 3.345 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.259 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Berghem

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Berghem vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Berghem

Berghem bestaat uit 23 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.